måndag 13 september 2010

Odlad myt på våra gator!


Så här i valtider skall man synas och höras på gator och torg! Men nyttigt för en politiker är att lyssna till väljarnas uppfattningar. Jag har stött på en uppfattning som vissa på något sätt fått till sig. Nämligen att Vårt kommunalråd Lars Andersson skulle vara maktgalen! Varpå jag ställer följdfrågan. På vilket sätt anser du att Lars är maktgalen? Där tar det stopp! Man kan helt enkelt inte svara på frågan! Det man kan konstatera är att Alliansen i Skinnskatteberg med en klassisk psykologisk manöver lyckats odla en myt om någon annan som stämmer överens med dem själva! Politiker som inte kan stå för sitt agerande kan häller inte stå upp för Skinnskatteberg!

4 kommentarer:

  1. Mycket intressant att det talas om valfusk där du befinner dig. som vanligt är du snabbt ute och slänger ut rökridåer.
    Dessutom är det ju en fördel om du lär dig stava och att bygga meningar rätt. Du håller ju inte ens högstadienivå i dina deklameringar. Pinsamt.

    SvaraRadera
  2. Vadå valfusk? Du kanske ska slå upp ordet majoritet!Vad har stavning med politik att göra? Fredrik verkar inte ägna tid åt stavning. Däremot bör du öva lite till eftersom du har svårt för: komma, punkt, stora och små bokstäver. ;)))

    SvaraRadera
  3. Får ingen bekräftelse efter att ha postat kommentar, sista försöket med annan browser:

    http://skinnskatteberg.wordpress.com/

    SvaraRadera
  4. Ok, fungerade inte med Chrome men gick bra med IE, wp-inloggning funkade inte med IE.

    Ville även meddela att kontakt-länken på VP:s hemsida inte ville fungera med Chrome browser,
    har ej provat med IE (internet explorer)

    SvaraRadera